Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ide je u Melbourneu

Azarjenka obranila naslov, Na Li igrala s potresom mozga!

Victoria Azarenka
Reuters/PIXSELL
26.01.2013.
u 12:37

Slavljem nad Kineskinjom Na Li 6:4, 4:6, 6:3 bjeloruska je tenisačica postala tek osma u povijesti kojoj je uspjelo dvaput zaredom osvojiti Australian Open

Bjeloruskinja Viktorija Azarjenka obranila je naslov pobjednice Australian Opena. Prva igračica svijeta nadjačala je u finalu Na Li s 4:6, 6:4, 6:3, no ovacije gledatelja, mnogo veće od onih namijenjenih finalnim gubitnicima, i to zasluženo, dobila je Kineskinja.

Pratio ju je nevjerojatan niz nesreća. Nakon što je dobila prvi set, u petom gemu drugog Li je izvrnula gležanj i potom izgubila set. Ali nije se predavala (kao što bi to jamačno učinio Tipsarević). U trećem je setu povela s 2:1, a potom je opet imala problema s gležnjem, ali tu nije bio kraj nedaćama. Pala je i udarila glavom o beton zbog čega je doživjela blaži potres mozga. No, nakon medicinskog tretmana oporavila se i meč privela kraju.

A sutra (u 9.30 sati) će o pobjedniku turnira tenisača odlučivati Novak Đoković i Andy Murray. U međusobnim susretima Srbin vodi s 10-7, ali nije nevažna činjenica da je Britanac dobio posljedna dva velika meča: u finalu US Opena i prije toga u polufinalu olimpijskog turnira. Razlika između njih dvojice samo je tjedan dana, za toliko je stariji Murray.

Komentara 2

Avatar Tiran
Tiran
13:25 26.01.2013.

Navijao sam za Kineskinju iako mi je i ova Azarenka simpatična.

VO
Voodoo
14:39 26.01.2013.

stvarno?eto bas super za tebe.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije