Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JELAVIĆ BEZ NASLOVA

Austria u derbiju bolja od Rapida

jelavić
05.05.2010.
u 22:42

Nogometaši bečke Austrije na svom su stadionu Franz Horr pred 13.000 gledatelja pobijedili Rapid 1:0 u 293. gradskom derbiju, 261. kad je u pitanju Bundesliga.

Čeh Tomaš Jun bio je strijelac jedinog gola na utakmici 34. kola austrijskog prvenstva još u devetoj minuti.

Najbliže izjednačenju za goste je bio Nikica Jelavić u 87. minuti, kada je, s puno osjećaja, iz jednog duela u 16-ercu, pokušao domaćeg vratara Lindnera savladati lobom. Lopta je odsjela na gredi i odbila se u igru.

Ovom porazom nogometaši Rapida dva su kola prije kraja natjecanja ostali bez izgleda u osvajanje naslova. Domaći sastav trenera Karla Daxbachera probio se na drugo mjesto ljestvice te dva kola prije kraja natjecanja za vodećim Red Bullom iz Salzburga zaostaje četiri boda.

Austrijska Bundesliga, 34. kolo:

Austria Kärnten – LASK Linz 2:2

Austria Beč – Rapid 1:0

Sturm Graz – Magna Wiener Neustadt 1:0

Mattersburg – Ried 3:1

Redoslijed: 1. Red Bull Salzburg 73, 2. Austria Beč 69, 3. Rapid Beč 67, 4. Sturm Graz 58...

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije