Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Olimpijske igre

Australski plivači koji idu na OI fotografirali se s oružjem

Australski plivači (1)
Facebook
09.06.2012.
u 14:15

Australski plivači, olimpijski reprezentativci, opomenuti su nakon što su na svoje Facebook stranice stavili slike na kojima drže oružje

Australski plivači i reprezentativci na Olimpijskim igrama u Londonu, Nick D'Arcy i Kenrick Monk izazvali su reakcije odbora "Swimming Australia" nakon što je Monk na svojoj Facebook stranici objavio fotografiju na kojoj, zajedno s D'Arcyjem, drži vatreno oružje u dućanu oružja.

- Fotografije su trebale biti smiješne, ako sam ikoga uvrijedio duboko se ispričavam. To mi nije bila namjera, nije trebalo biti uvredljivo. - izjavio je D'Arcy za lokalne australske novine.

Nakon reakcije "Swimming Australia" australski reprezentativci maknuli su slike sa svih društvenih mreža. Glasnogovornik Australske kontrole oružja, John Crook, komentirao je ovaj događaj:

- To je sramota za Olimpijski plivački tim.

D'Arcy je i na Olimpijskim igrama u Pekingu bio umiješan u kontroverzu jer je optužen da je slomio čeljust svom timskom kolegi Simonu Cowleyju. Sporna fotografija navodno je uslikana u Kaliforniji gdje su australski olimpijci bili na treningu. Plivači su se vratili u Australiju gdje čekaju moguće olimpijske sankcije.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije