Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UMJETNIČKO KLIZANJE
Povratak na članak

Australski komentatori: Ovo je nešto kao vježba za Planinu Brokeback

Dvojica australskih televizijskih komentatora nisu birala riječi kad su opisivala kostime umjetničkih klizača pa su zaradila javni linč.

Komentari 2

OB
-obrisani-
14:45 19.02.2010.

Pa nisu slagali ništa. Imaju pravo, pogotovo kad se radi o Weira-iju koji i maše kao gay, ali i klizači imaju pravo da obuku šta god žele. Neukusno je stvarno slušati izlive frustracija komentatora na jednom ovakvom takmičenju. Posao im je da komentarišu klizanje a ne da iznose svoje utiske. Uostalom, šta ima Australija, taj azijski prirepak da komentariše zimske OI a kod njih sredina leta? hahahaha

VL
OB
-obrisani-
17:54 19.02.2010.

Izvukli neke seljake da komentiraju umjetničko klizanje. Još je dobro ispalo.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.