Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Simptomi koronavirusa

Australac hrvatskih korijena objavio da se osjeća loše: Čekam testiranje

Bernard Tomić
Foto: Reuters/Pixsell
1/3
16.03.2020.
u 15:49

- Otežano dišem, imunitet mi je oslabljen - kazao je Tomić

Australski tenisač Bernard Tomić objavio je u ponedjeljak da se nalazi u samoizolaciji jer ima sve simptome koronavirusa i da ide na testiranje. 

- Otežano dišem, imunitet mi je oslabljen. Trenutačno sam u Miamiju u samoizolaciji. Čekam testiranje, imam sve simptome - objavio je Tomić koji pretpostavlja da je virus pokupio dok je putovao iz Monterreya u Meksiku, gdje je bio na turniru, u SAD. 

- Svi moramo biti ozbiljni, naročito u mojoj domovini Australiji. Ne znam koliko ću biti u izolaciji ni kada ću biti testiran -  izjavio je Tomić.

ATP Tour je prošli tjedan objavio da prekida sve turnire na šest tjedana zbog šireja koronavirusa. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije