Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAKON DIVLJANJA U ACAPULCU

ATP uvjetno suspendirao Zvereva na osam tjedana

Nitto ATP Finals - Daniil Medvedev vs Alexander Zverev
Dubreuil Corinne/ABACA
08.03.2022.
u 07:21

Nakon što je izgubio u parovima u Acapulcu i uznemiren zbog odluke suca, Zverev je prišao stolici suca Alessandra Germanija i razbio reket o nju, te bio vrlo blizu da pritom ozlijedi suca.

Upravno tijelo ATP Toura izreklo je trećem tenisaču svijeta Nijemcu Alexanderu Zverevu uvjetnu suspenziju od osam tjedana neigranja zbog razbijanja reketa o sudačku stolicu na prošlomjesečnom ATP turniru u Acapulcu, zbog čega je izbačen s tog turnira.

Zverev je kažnjen s 20.000 dolara zbog verbalnog zlostavljanja, 20.000 dolara za nesportsko ponašanje i više od 31.000 dolara turnirske zarade, kao i  sve ATP bodove zarađene u pojedinačnoj i igri parova na turniru Abierto Mexicano.

Nakon revizije, ATP je utvrdio da je 24-godišnji Nijemac počinio "teško ponašanje" i izrekao uvjetnu kaznu od 25.000 dolara i osam tjedana zabrane nastupa na bilo kojem ATP natjecanju.

Nakon što je izgubio u parovima u Acapulcu i uznemiren zbog odluke suca, Zverev je prišao stolici suca Alessandra Germanija i razbio reket o nju, te bio vrlo blizu da pritom ozlijedi suca.

Članak je ispravljen i dodatno uređen 15.3.2022. nakon upozorenja na pogrešku portala Raskrinkavanje.ba
 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije