Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ATP ŠANGAJ

Roger Federer pod dojmom Michaela Jordana pa iznenađujuće izgubio

Roger Federer
Twitter
13.10.2015.
u 18:35

'Sjajno je bilo sresti Air Jordana u Kini.'

Gospodine, može li fotografija?, pitao je Roger Federer u Šangaju jednog Amerikanca. Teško je bilo očekivati da Federer, vjerojatno najbolji tenisač koji je ikad držao reket, ima idola i nekoga tko ga impresionira, no u Kini je na turniru sreo Michaela Jordana!

– Sjajno je bilo sresti Air Jordana u Kini – veselio se Federer te na Twitteru ponosno objavio zajedničku fotografiju.

Možda i pod dojmom tog susreta, branitelj naslova je neočekivano izgubio od Alberta Ramos-Vinolasa (7:6 (4), 2:6, 6:3), koji je dotad imao omjer 0-15 protiv igrača iz Top 10. Senzaciju želi i Ivo Karlović koji od 14 sati igra za prvu pobjedu nad Rafaelom Nadalom.

>> Posljednja šansa Rogera Federera, najvećega svih vremena

Komentara 1

PG
poducavam-glupe
09:34 14.10.2015.

Da nije stradao, danas bi Roger tražio potpis od Dražena Petrovića.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije