Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TIJEKOM MEČA

Đokovićevi problemi u Montrealu: Netko puši marihuanu, vrti mi se

Novak Đoković
Foto: Youtube/Screenshot
1/2
16.08.2015.
u 10:32

Pitao je suca osjeća li neki čudan miris, ali sudac se samo nasmijao

Novak Đoković se pobjedom 6:4, 6:4 protiv Francuza Jeremyja Chardyja plasirao u finale ATP turnira u Montrealu, ali u prvi plan se postavio njegov razgovor s glavnim sucem meča Carlosom Bernandesom, u kojem se žalio na miris marihuane u zraku.

Pitao je suca osjeća li neki čudan miris u zraku.

- Kakav miris - pitao je sudac, a potom mu je Đoković odgovorio:

- Netko puši marihuanu na stadionu. Vrti mi se.

Sudac se nasmijao, ali nije ništa drugo rekao, niti je netko reagirao na nepoćudnog navijača, ako je on uopće i postojao na tribinama. Moguće je da se miris pojavio iz okoline stadiona, ali ne bi ništa čudno bilo ni da je bio na samim tribinama Montreala, koji je poznat po otvorenosti svojih građana prema lakim drogama, ali i po tome da je ona legalizirana u medicinske svrhe.

Kako god, nije Đokovića "čudan miris u zraku" omeo da dođe do finala, gdje će ponovno igrati protiv Britanca Andyja Murrayja. Bit će to njihov peti susret ove godine i treće finale. Svaki put dosad pobijedio je Srbin. Dapače, posljednji put je Britanac slavio 2013. godine u finalu Wimbledona, a otad je nanizao osam poraza. Ukupni je rezultat njihovih mečeva 19:8 za Đokovića.

>> Đokovića prvo proglasili Hrvatom, a sada je iz Ekvatorijalne Gvineje!

Komentara 8

SR
srtuja
11:49 16.08.2015.

Cudno, ali Donni ne smeta pusenje.

SB
sbb
10:54 16.08.2015.

Vau - udarna vest.

AO
ante.oreskovic75
08:07 17.08.2015.

gledajte tenis a ne vrijeđanje,budite normalni

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije