Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ATP MONTREAL

Ivo Karlović nije imao svoj dan, izbacio ga Jeremy Chardy

Ivo Karlović - Andy Murray
Foto: Reuters/PIXSELL
13.08.2015.
u 20:47

Francuz je slavio sa 4:6, 7:6 (1), 6:4

Ivo Karlović nije uspio do četvrtfinala ATP turnira u kanadskom Montrealu. Bolji je bio francuski tenisač Jeremy Chardy sa 4:6, 7:6, (1), 6:4 za dva sata i 13 minuta igre.

Imao je naš tenisač odličan početak, u prvom setu napravio je break odmah u prvom gemu i nije ispuštavo svoj sve do kraja te slavio 6:4. Nije ni u drugom setu ispuštao servis, a usput je pritiskao Chardyja. No u 13. igri sve se srušilo i Karlović ostaje na samo jednom poenu, što je 49. tenisaču svijeta dalo krila.

Vidjelo se to u trećem setu jer oduzimao je servis Karloviću u dva navrata, kod 2:1 i kod 4:2. No nije samo tako stigao do pobjede jer "div sa Šalate" je kod 2:5 napravio break, potom je servirao bez poteškoća i napravio pritisak kod 4:5, ali nije više imao snage pa Chardy odlazi u četvrtfinale.

Tamo ga čeka bolji iz meča sjajnog servera Johna Isnera i trenutno omraženog Nicka Kyrgiosa.

>> Cilj mi je prestići Gorana, svog idola iz djetinjstva, i ući u teniske almanahe!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije