Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ATP HALLE

Borna Ćorić preslab, Tomaš Berdych se poigrao njime

Borna Ćorić
Slavko Midzor/PIXSELL
17.06.2015.
u 17:24

Čeh je slavio 6:3, 6:2 za 67 minuta igre

Borna Ćorić nije uspio, mnogo bolji od njega bio je na ATP turniru u Halleu Tomaš Berdych sa 6:3, 6:2 za 67 minute igre. Time je naša velika teniska nada eliminirana u drugom kolu, a Čeh će u četvrtfinalu igrati protiv Ive Karlovića. Možda 'div sa Šalate' osveti Bornu.

Što se samog meča tiče, bila je to jednosmjerna ulica, Ćorić još ima mnogo toga za učiti kad je u pitanju igranje na travnatoj podlozi. Nije toliko ofenzivan, loptica ga "ne sluša" i samim time ne može pronaći svoju igru.

Rezultat svega bila je potpuna dominacija Berdycha, lako je u prvom setu napravio dva breaka, a potom isto toliko i u drugom. A sad je na redu mnogo opasniji suparnik, čiji servis na travnatoj podlozi djeluje još neugodnije nego inače.

>> Karlović izbacio Zvereva i prošao u četvrfinale

Foto: Alcatel

Komentara 4

DO
doktor1
17:48 17.06.2015.

Ćorić nije nikakva nada tenisa, njegova igra na travi nema nikakve šanse sa čekanjem 2m iza baselinea, bez voleja, jednostavno ne kužim otkud spika o nekoj nadi??? Ima takvih možeš ih lopatama bacat među prvih 100, tak su pričali npr o Gulbisu, Zverevu itd. Čorić uopće nema izgrađene elemente teniske igre a još manje neku taktiku za prvih 50. I ovaj doseg je slučajan i brzo će nestati ako ne shvati na čemu mora ne raditi nego kopati. E sad hoće li to ići je druga priča. Uglavnom neshvatljivo je da danas netko želi igrati tenis a ne zna odigrati volej i gleda koliko će winnera ubaciti. To možeš s nekim 100 ako si stvarno precizan ali s boljima nema šanse.

WL
WL
17:33 17.06.2015.

Nova uzdanica svetskog tenisa nezaustavljivo hrli ka teniskom vrhu: troickom je uzeo 2 gema a berdiću čak 4 lol. Ako nastavi ovim tempom biće bome gusto. ... a ako ipak odluči da batali reket, ne sumnjam da će uvek bitii mesta u belamiju. .. nekako je pravi češki twinkić hi hi

Avatar ciciban
ciciban
22:07 17.06.2015.

Treba on jos dosta od Djokovica da uci...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije