Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ATP CINCINNATI

Marin Čilić pokazao pravo lice i dominirao protiv nemoćnog Souse

Marin Čilić
Foto: Reuters/PIXSELL
18.08.2015.
u 23:37

Bilo je 6:4, 62 za samo 75 minuta igre

Marin Čilić nije ništa prepustio slučaju u drugom kolu ATP turnira u Cincinnatiju i Joao Sousa iz Portugala ostao je bez šansi. Za samo 75 minuta naš najbolji tenisač pobijedio je 6:4, 6:2 i kao sedmi nositelj plasirao se u osminu finala.

U prvom kolu je Marin bio slobodan i nije se stigao zagrijati tako da mu je kao teret stajao poraz od Bernarda Tomića u Montrealu. Zato je i krenulo loše, odmah prvi servis i break, Čilić se našao u zaostatku. Igru je pronašao tek kod 3:4 te s dva uzastopna breaka slomio Sousu za slavlje u prvom setu.

Dobra igra prelila se i u drugi set te je Marin uistinu lako stigao do dva breaka, ponovno na sredini seta. I to je bilo to, Sousa je prošlost, sad slijedi bolji iz meča Kokkinakisa i Gasqueta.

>> Valjda ovo nije pravi Marin Čilić! Opet je izgubio!

Komentara 2

RK
Realovac.koji.mrzi.hdz.lopine
04:10 19.08.2015.

Zamisli, Joao Sousa, veliki zalogaj! Zapravo, za ovakvog prelošeg Čilića čak i je! Ajmo sad Marine, rastavi Gasqueta i demantiraj me!

DO
doktor1
12:07 19.08.2015.

Servisi koji lete metar u aut, forhendi s osnovne crte 2m u autu, strašne osciliacije u igri. Igrač iz prvih 10 na ovoj podlozi neće propustiti break i to bi bila sasvim druga priča.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije