Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 76
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ATP Bercy

Spektakl u polufinalu: Đoković ide na Federera!

Novak Đoković (1)
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
01.11.2013.
u 18:35

Srpski tenisač u četvrtfinalu je svladao Švicarca Stanislasa Wawrinku, dok je Federer slavio protiv Argentinca Juana Martina Del Potra

Ovog tjedna u pariškom Bercyju igra se iznimno jak turnir. Naši predstavnici ispali su u pojedinačnoj konkurenciji, a nešto kasnije Dodig i Mello igrat će četvrtfinale parova.

No, u polufinalu pojedinačnog dijela turnira sutra nas očekuje prava poslastica, sastat će se novak Đoković i Roger Federer. 

Srpski tenisač u četvrtfinalu je svladao Švicarca Stanislasa Wawrinku sa 6:1, 6:4, dok je Federer slavio protiv Argentinca Juana Martina Del Potra sa 6:3, 4:6, 6:3. 

Polufinalni susret na rasporedu je u 10 sati. 

Komentara 6

Avatar RoSSerb
RoSSerb
19:10 02.11.2013.

Dominacija velikog sportiste ! Srbiji i Balkanu na ponos.

MI
miran
12:04 02.11.2013.

"Đoković ide na Federera!" ..... rekao bih da je obrnuto, ne?

GE
generalsaosnovnom
12:50 02.11.2013.

Favorizuje se Nadal sa ubedljivo lakšim igračima a u Noletovoj grupi Federer, Del Potro, Wavrinka... providno iz aviona!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije