Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KOBNI GULBIS

Ivo Karlović pao u Beču nakon dva tie breaka

'07.02.2013., Dom sportova, Zagreb - ATP teniski turnir PBZ Zagreb Indoors 2013. Ivan Dodig (CRO) - Ivo Karlovic (CRO). Photo: Daniel Kasap/PIXSELL'
Foto: 'Daniel Kasap/PIXSELL'
23.10.2015.
u 15:06

Završilo je 7:6 (4), 7:6 (5) za Gulbisa

Ivo Karlović nije uspio pobijediti Ernestsa Gulbisa ni u drugom međusobnom susretu, a najgore od svega jest što je naš ponajbolji tenisač pao u dva tie breaka. To nije nimalo uobičajeno za njega i žalit će.

Sve skupa na ATP turniru u Beču trajalo je sat i 44 minute, a Latvijac je slavio sa 7:6 (4), 7:6 (5). Rijetko vidimo takvo stanje stvari, inače Div sa Šalate izlazi kao pobjednik u situacijama kad se igra 13. igra.

Pomalo boli i činjenica da nije iskoristio ni pet prilika za break, u odnosu na tri koje je imao protivnik. No utjeha za našeg tenisača jest 19 as-servisa, što znači da mu ih sad treba još 138 da bi dostigao rekordera Gorana Ivaniševića, koji ih ukupno ima 1477 u jednoj sezoni. Ali za to mora ipak imati više koncentracije i ostajati dulje na preostalim turnirima.

Što se Gulbisa tiče, u polufinalu ga čeka bolji iz dvoboja Kevina Andersona i Stevea Johnsona.

>> Ivi treba još 157 asova da prestigne Goranov sezonski rekord iz 1996.

Komentara 1

PE
peugeot
16:04 23.10.2015.

Gulbis je jedanod najdarovitijih tenisera na ATP Touru i nije cudo da se rijesio bombardera "Dr Ive". Falila je dlaka da se mec okrene na Ivinu stranu, ali to se desilo u korist njegovog protivnika. Kad bjehu djecaci u teniskoj Akademiji kod gospodina Nikole Pilica, Gulbis je redovno mlatio "Jokera". A sad "Joker" njega.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije