Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRVO CHELSEA

Atletico već sljedećeg vikenda može postati prvak

Atletico Madrid
Foto: Reuters (Ilustracija)
28.04.2014.
u 19:30

- Bit će ovo ipak drukčija utakmica od one na našem stadionu. Chelsea će ipak morati igrati otvorenije, a nama to više odgovara - kazao je Diego Costa.

Već sljedećeg vikenda Atletico Madrid može biti prvak Španjolske. Doduše, to je samo matematička formula po kojoj bi momčad Diega Simeonea treba pobijediti Levante u gostima, a da Barcelona kod kuće izgubi od Sammirovog Getafea, a Real od Valencije.

To će se vrlo teško dogoditi i dojam je da će se rasplet čekati još pokoji tjedan, ako ne i do posljednjeg kola kad Barcelona dočekuje upravo Atletico. No, ta utakmica neće odlučivati o prvaku ako Atletico dobije utakmice s Levanteom i Malagom.

No, zasad je to sve u sferi nagađanja, a realnost je da Atletico ne posustaje, da se Barcelona prilično muči. Tek je Real prošlog vikenda uvjerljivo slavio, ali baš kao i Atletico, ima svoje utakmice u Ligi prvaka.

- Pobjeda na Mestalli je velika, ali nemamo pravo ništa slaviti. Iza nas su dva velika suparnika, Barcelona i Real neće propustiti niti jednu priliku da nas dostignu - kazao je trener Atletica Diego Simeone koji je proslavio 44. rođendan.

Nakon te važne pobjede momčad se okreće Chelseaju, uzvratnom susretu polufinala Lige prvaka kamo odlaze s 0:0 iz prve utakmice.

- Bit će ovo ipak drukčija utakmica od one na našem stadionu. Chelsea će ipak morati igrati otvorenije, a nama to više odgovara - kazao je Diego Costa.

Atletico će biti bez kapetana Gabija koji je skupio žute kartone, ali za Simeonea je dobra vijest što su se potpuno oporavili Arda Turan i Tiago Mendes.

>> Atletico sigurno korača prema osvajanju naslova

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije