Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pobjeda Madriđana

Atletico uvjerljiv u Leverkusenu, Šime Vrsaljko asistent

Šime Vrsaljko
Foto: Reuters/PIXSELL
1/7
21.02.2017.
u 23:06

U sjajnoj utakmici odlučila je napadačka moć sastava Diega Simeonea, koja je u Leverkusenu zabila čak četiri gola i praktički je već osigurala četvrtfinale

U prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka Atletico Madrid je slavio kod Bayer Leverkusena s 4:2 (2:0) i stekao veliku prednost pred uzvrat za dva tjedna na svom Calderonu. 

Pobjedu su Atleticu donijeli pogoci Saula Nigueza (17), Antoinea Griezmanna (26),  Kevina Gameira (59 - 11m) i Fernanda Torresa (87), dok su strijelci za Bayer bili Karim Bellarabi (48) i Stefan Savić (68, autogol).  Hrvatski reprezentativac Šime Vrsaljko odigrao je cijelu utakmicu i bio je asistent kod četvrtoga gola Atletica, dok je Tin Jedvaj ostao na klupi njemačke momčadi. 

U sjajnoj utakmici odlučila je napadačka moć sastava Diega Simeonea, koja je u Leverkusenu zabila čak četiri gola i praktički je već osigurala četvrtfinale. 

Atletico je sjajno započeo utakmicu i već nakon 26 minuta vodio je s 2-0. U 17. minuti veznjak Španjolaca Saul Niguez je prošao po desnoj strani i preciznim šutem izvan šesnaesterca pogodio same rašlje. U 26. minuti katastrofalno je pogriješio branič domaćih Dragović, loptu je prihvatio Gameiro, koji je sačekao da dođe njegov sunarodnjak Griezmann, a ovaj je lako pogodio nebranjenu mrežu.   U 30. minuti prva prilika Bayera, no opasni udarac Slovenca Kampla obranio je vratar Moya. 

Tek što je počelo drugo poluvrijeme Bayer je smanjio. Ubačaj Henrichsa s desne strane dočekao je Bellarabi i spretno je sproveo u mrežu. Samo dvije minute kasnije Gameiro je pogodio vratnicu, no u 59. minuti francuski napadač je bio precizan iz kaznenog udarca kojeg je skrivio Dragović upravo nad Gameirom.

U 68. minuti novi gol Bayera - ubačaj Brandta sa strane vratar Atletica Moya je odbio u noge svog braniča Savića i lopta je odsjela u mreži. 

Potvrdu pobjede Atletica i vjerojatni prolaz "ovjerio" je Torres, koji je ušao u 78. minuti, a u 87. je iskoristio precizan nabačaj Vrsaljka i glavom pogodio sami kut vrata za konačnih 2:4.

>>Pita mu loše sjela: Najteži vratar na Otoku napustio Sutton

Komentara 2

JU
juma
01:56 22.02.2017.

Treba pohvaliti Simu Vrsaljka. Odlicna partija. Sve vrijeme bio je koncentriran, pravovremen u dodavanjima i u izlascima, brz i jak u duelima. U cijeloj partiji imao je mozda dvije pogresne odluke i kao slag na tortu dosla je i lijepa asistencija. Svakako njegova do sada najbolja predstava u dresu Atletico Madrida.

CA
canon60
09:52 22.02.2017.

Nisam dugo, dugo vidio ovakvo ubacivanje. Bravo Šime.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije