Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bleacher Report

'Atletico nema zamjenu za Mandžu! Što ako se on ozlijedi?'

Mario Mandžukić
Foto: Reuters/PIXSELL
20.12.2014.
u 12:32

U članku se spominje i to kako Simeone želi nekoga tko se ne mora prilagođavati na španjolsku ligu, a to bi mogao biti Fernando Torres.

Mario Mandžukić opet je u središtu pozornosti nakon što je u kupu postigao dva pogotka. Pohvale stižu sa svih strana, ali neizbježne su usporedbe s Diegom Costom. I poznati Bleacher Report posvetio je članak Atleticu, a u njemu je fokus upravo na hrvatskom napadaču za kojeg pišu da se odlično prilagodio.

"Atletico je kupio Mandžukića, a Raul Jimenez stigao je kao rezervno rješenje. Madridski klub morao je promijeniti stil igre i prilagoditi se Hrvatu pa sada mora imati veći posjed lopte. S Costom su mogli igrati na kontre, dok Mandžukić nije toliko pokretljiv, ali odlično može zadržati loptu, pogotovo kad je leđima okrenut golu", piše Bleacher.

No, autor članka ukazuje Paul Wilkes ukazuje i na jedan problem. Naime, Mandžukić je vodeći strijelac kluba, ali klub nema zamjenu za njega.

"Mandžukić zasad nije imao nikakvih težih ozljeda, ali bude li morao pauzirati duže vrijeme, klub će patiti. Klubu je potreban još jedan napadač da iznese teret. Jimenez je zabio svega jedan pogodak".

U članku se spominje i to kako Simeone želi nekoga tko se ne mora prilagođavati na španjolsku ligu, a to bi mogao biti Fernando Torres.

>>'Mandžukić je najbolje i jedino pravo pojačanje Atletica'

Komentara 2

CA
carpediem
14:41 20.12.2014.

Ovi strani Novinari malo priteruju jer prosle Sezone je atletiko bio prvak Spanjolske ali Diego Costa nije mogao sam osvojiti taj naslov vec citava ekipa a onda je pola ekipe rasprodano tako da su dosli novi igraci i naravno da se tu mjenja stil igre i da oni moraju se uigrati i da prve sezone ne ide bas sve sjajno i zato to uporedjivanje Mandzukica sa Costom je velika glupost jer i njemu je trebalo mnogo vremena da postane ono st je sad i otisao je u jacu ekipu nego sto je Atlehtico itd....... zato mi je ovo od strani novinara malo glupo sto sve pisu .

UZ
uzor10
15:15 20.12.2014.

Uh velike štete ak se ozljedi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije