Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nije bilo kontakta

Atlético: Ne pregovaramo s Hajdukom oko Balića

Andrija Balić
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/5
21.01.2016.
u 10:32

U srijedu se pojavila informacija da se predsjednik Hajduka Marin Brbić i Goran Vučević nalaze u Madridu

Španjolski prvoligaš Atletico Madrid nije pregovarao s Hajdukom oko transfera 18-godišnjeg veznog igrača Andrije Balića, izjavio je za Hinu izvor iz prvoplasirane momčadi španjolskog prvenstva.

– Mi nismo pregovarali. Nije bilo nikakvog kontakta s Hajdukom oko tog igrača – izjavila je osoba upućena u klupske transfere, želeći ostati neimenovana.

U srijedu se pojavila informacija da se predsjednik Hajduka Marin Brbić i Goran Vučević nalaze u Madridu gdje su se sastali s čelnicima Atlética vezano za prelazak Balića.

– Nemam pojma nalaze li se oni u Madridu – rekao je izvor iz Atlética.

Balić ima ugovor s Hajdukom do siječnja 2018. i tržišna mu cijena iznosi 3,5 milijuna eura, podatak je internetske stranice Transfermarkt.

Atlético Madrid može kupovati igrače do 31. siječnja, a sljedeća dva roka, na ljeto i zimu, ne smije dovoditi nikoga zbog kazne krovne nogometne organizacije FIFA-e. Atlético i Real Madrid kažnjeni su zbog nepravilnosti prilikom dovođenja maloljetnih nogometaša, no najavili su žalbe.

Atlético se sa 47 bodova nalazi na prvom mjestu u prvenstvu ispred aktualnog prvaka Barcelone koja ima 45 bodova, ali i utakmicu manje. U četvrtak je odigrao 0:0 na gostovanju kod Celte Vigo u prvoj utakmici četvrtfinala kupa. Hajduk je u hrvatskom prvenstvu na trećem mjestu sa 39 bodova, šest manje od vodećeg Dinama.

>>Lovre Kalinić s bonusima najskuplji u povijesti kluba!

Komentara 18

Avatar feudalac
feudalac
11:21 21.01.2016.

...a to je igrokaz za "japančare", rasprodaju pokušavaju gurnuti u drugi plan da ne moraju objašnjavati kako to misle osvojiti prvenstvo i kup ako svake polusezone prodaju najvrednije igrače.

LI
Lik123
11:04 21.01.2016.

Hajdučka novinarska bojna danima lupa ko Maks po diviziji sa svakakvim ciframa i klubovima. Koji fazani...

BO
boka50
12:23 21.01.2016.

Imam jedno pitanje za Mr.Spoka iz NH. Dali i koliko igrač plati poreza na iznos pripadajućeg postotka u transferu ( npr Kouassi ) radi usporediti koliko bi uplatili državi da je primao redovnu plaću. Ima li tu elemenata za procesuiranjanja od strane DORH-a koja vode put Remetinca ? Izvoli !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije