Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Španjolska

Real ne može bez Luke Modrića, Celta izbacila Madriđane iz kupa

Celta - Real, Mateo Kovačić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/10
Autori: Drago Hudika, Hina
25.01.2017.
u 23:14

Pogotke su za Eibar zabili Sergi Enrich (73) i Pedro Leon (80), dok su strijelci za Atletico bili Jose Maria Gimenez (49) i Juanfran (85)

U drugoj utakmici četvrtfinala Kupa kralja Celta je u Vigu s madridskim Realom igrala 2:2, što je bilo dovoljno da izbace Madriđane iz natjecanja. Celta je u uzvratu imala prednost iz prvog susreta, na Santiago Bernabéu su pobijedili Real sa 2:1.

Kraljevska momčad još je jednom pokazala kako teško igra bez Luke Modrića. Hrvatski kapetan će zbog ozljede unutarnjeg bedrenog mišića desne noge pauzirati barem mjesec dana. U sastavu kraljevskog kluba Mateo Kovačić je igrao cijelu utakmicu.

Domaća momčad povela je u 44. minuti autogolom nesretnog Danila, od kojeg se lopta odbila u mrežu nakon što je Casilla obranio udarac Guidettija. U 62. minuti Cristiano Ronaldo je iz slobodnog udarca izjednačio na 1:1. No, u 85. minuti Celta je ponovno došla do prednosti 2:1, a strijelac je bio Wass. Lucas je u 90. minuti pogodio za dodatnu nadu Reala u prolaz.

Nogometaši madridskog Atletica izborili su plasman u polufinale španjolskog Kupa kralja nakon što su u uzvratu kod Eibara igrali 2:2. 

Atletico je u prvoj utakmici na Calderonu slavio s 3:0, pa je uzvrat bio samo formalnost.

Pogotke su za Eibar zabili Sergi Enrich (73) i Pedro Leon (80), dok su strijelci za Atletico bili Jose Maria Gimenez (49) i Juanfran (85).  Hrvatski reprezentativac Šime Vrsaljko ušao je u igru u 75. minuti. 

U utorak je polufinale izborio Alaves, a u četvrtak Barcelona na Nou Campu brani pobjedu od 1:0 protiv Real Sociedada. 

Komentara 4

JU
juroqueteamo2
01:13 27.01.2017.

Nema to nikakve veze sa Lukom. Kovacic je bio jedan od 4 najbolja igraca utakmice. Problem je da Zinedan forsira Ascencia i Benzimu koji se ne vracaju i ne sudjeluju u igri 100%. Ronaldo se nije bori u ovoj utakmicii (kao ni u mnogim drugim utakmicama u zadnjih nekoliko kola) i to je Zidaneov problem. On igra sa efektivnih 8 igraca. Naravno da gube. Kroos dobuva dobre ocjene samo za slobodne udarce - on se ne bori previse na terenu (daleko se bolje cuva nego li Modric). Mozda Modric moze nesto nauciti od spekulanta Njemca?

AL
Alza
01:27 26.01.2017.

Svakodnevnim clancima o Luki i usporedjujuci ga sa Roanaldom samo mu cinite medvjedju uslugu.

Avatar oliver 7
oliver 7
08:29 26.01.2017.

Lukica = Maradona

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije