Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Leganes zadovoljan

Atletico i dalje bez pobjede: Remi kod novog prvoligaša, Vrsaljko ostao na klupi

Soccer Football - Atletico Madrid v Real Madrid - UEFA Champions League Final - San Siro Stadium, Milan, Italy - 28/5/16 Atletico Madrid coach Diego Simeone looks dejected Reuters / Kai Pfaffenbach Livepic EDITORIAL USE ONLY.
Foto: Reuters/PIXSELL
1/2
28.08.2016.
u 00:15

Šime Vrsaljko ni u drugoj prvenstvenoj utakmici nije dobio povjerenje Diega Simeonea.

Atletico Madrid nakon dva odigrana kola španjolskog prvenstva ne zna za pobjedu. Momčad Diega Simeone je na gostovanju kod novog prvoligaša Leganésa odigrala 0:0 i tako uzela samo jedan bod.

Atletico je potpuno nadigrao domaću momčad u posjedu lopte, ali teško su mogli do pogotka iz samo tri udarca na okvir gola na utakmici.

Šime Vrsaljko nije zaigrao ni u ovoj utakmici, a Atletico koji je bez pobjede trenutno zauzima 11. poziciju.

Cijeli izvještaj utakmice i statistiku pročitajte na portalu Goal.com.

>>Real se namučio sa Celtom, Luka Modrić oduševio i pogodio prečku

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Komentara 1

VO
volimsvoje
09:31 28.08.2016.

Ovo je dokaz koliko je teško izboriti mjesto u vrhunskim klubovima. Kod njih postoji sustav kao u reprezentacijama. Sjetite se trnovitog puta Luke Modrića. Od proglašenog najgoreg transfera godine do nezamjenjivog kotačića u Realu... Vrsaljko ima peh da mu se u reprezentaciji ispriječi kapetan Srna a sad u Atleticu institucija, kapetan Juanfran! Sretno Šime!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije