Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Plavi

Atiemwen na liječničkom pregledu! Uskoro potpisuje za Dinamo?

Iyayi Believe Atiemwen
Foto: Marko Prpić/Pixsell
1/3
22.01.2019.
u 11:06

Gorica bi za nigerijskog veznog igrača trebala dobiti dva milijuna eura. Atiemwen je trenutačno u Zagrebu na liječničkom pregledu i bude li sve u redu potpisat će višegodišnji ugovor s plavima

Dinamo je doveo Komnena Andrića, najboljeg  strijelca HNL-a u dosadašnjem dijelu Prve HNL, a uskoro bi se u Maksimir trebao preseliti i Iyayi Believe Atiemwen (22)!

Gorica bi za nigerijskog veznog igrača trebala dobiti dva milijuna eura. Atiemwen je trenutačno u Zagrebu na liječničkom pregledu i bude li sve u redu potpisat će višegodišnji ugovor s plavima.

Iyayi Believe Atiemwen
1/24

Nigerijac je u 17 prvenstvenih utakmica zabio sedam golova te je imao četiri asistencije. Treneru Nenadu Bjelici važno je što Atiemwen može igrati na nekoliko mjesta u momčadi.

Još se ne zna hoće li nigerijski veznjak do ljeta ostati u Gorici ili će odmah biti na raspolaganju Dinamovom treneru.

>> Pogledajte i video: Po uzoru na koje stadione će biti novi Dinamov stadion

Ključne riječi

Komentara 15

Avatar petrolio
petrolio
11:09 22.01.2019.

odličan igrač, andrić također...dinamo bi stvarno mogao proći i viktoriu s ovim pojačanjima u napadu...a HNL gaze kao plitak potok

JE
jejeee
11:29 22.01.2019.

odlični i on i andric!

DU
Deleted user
11:37 22.01.2019.

Ostavio Mamić opustošeni Dinamo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije