Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BEZ PAŠALIĆA

Atalanta zabila pet pogodaka prvoligašu i prošla u četvrtfinale Talijanskog kupa

Serie A - Atalanta v Inter Milan
Foto: ALBERTO LINGRIA/REUTERS
1/3
19.01.2023.
u 17:29

Speziji su postigli dva pogotka već u prvih deset mintua susreta. Među osam najboljih ih čeka težak zadatak, susret protiv aktualnog prvaka Intera.

Nogometaši Atalante plasirali su se u četvrtfinale Talijanskog kupa 5-2 (3-2) domaćom pobjedom protiv Spezije u osmini finala. Atalanta je u otvaranju utakmice povela sa 2-0 golovima Lookmana (10, 12), no Spezia se vrlo brzo vratila u utakmicu preko Ekdala (14). Na 3-1 povisio je Hateboer (27), ali Verde (38) je još jednom uspio smanjiti na samo gol razlike.

Ipak, nakon što je Hojlund (72) sredinom drugog poluvremena ponovno odveo Atalantu na dva pogotka prednosti pitanje pobjednika bilo je riješeno. Konačni rezultat postavljen je autogolom Ampadua (90+1) u sudačkoj nadoknadi.

Hrvatski reprezentativni veznjak Mario Pašalić ostao je na klupi Atalante koja će u četvrfinalu 31. siječnja gostovati kod branitelja naslova Intera iz Milana koji je još prošloga tjedna izbacio Parmu.

Poznata su još dva četvrtfinalna para, tako će 1. veljače igrati Roma - Cremonese i Fiorentina - Torino, dok će posljednji par činiti pobjednici utakmica Lazio - Bologna i Juventus - Monza koji se igraju kasnije u četvrtak, a ta utakmica igrat će se 2. veljače.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije