Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Talijanski kup

Atalanta u četvrtfinalu, zabio i Mario Pašalić!

Mario Pašalić
Foto: Reuters/Pixsell
14.01.2019.
u 20:13

Atalanta će u četvrtfinalu gostovati kod Juventusa

Nogometaši Atalante plasirali su se u četvrtfinale Kupa Italije pobjedom 2:0 (0:0) na gostovanju kod Cagliarija, a među strijelce se upisao i hrvatski reprezentativac Mario Pašalić unatoč tome što je u igru ušao tek u prvoj minuti sučevog vremena.

Vodeći pogodak je momčad iz Bergama postigla u 88. minuti, a strijelac je bio Zapata. Pobjedu gostujuće momčadi i plasaman u četvrtfinale potvrdio je Pašalić, koji je natrčao na odbijenu loptu. 

Darijo Srna odigrao je cijelu utakmicu za Cagliari, a Filip Bradarić ušao je u 76. minuti. Atalanta će u četvrtfinalu gostovati kod Juventusa.

Od 21 sat Roma je domaćin trećeligašu Entelli u posljednjoj utakmici osmine finala talijanskog Kupa. Pobjednik će u četvrtfinalu gostovati kod Fiorentine. Preostala dva para su Milan - Napoli i Inter - Lazio. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije