Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u 26. godini

Ashton završava karijeru zbog ozljede gležnja?

Kopacke
VL arhiva
11.12.2009.
u 10:05

Zbog kroničnih problema s ozljedom gležnja talentirani napadač West Hama Dean Ashton danas bi trebao objaviti kraj karijere iako mu je tek 26 godina.

Ashtona su liječnici upozorili da bi, nastavi li se profesionalno baviti nogometom, kasnije mogao imati problema s normalnim hodanjem pa se tako napadač “čekićara” odlučio “objesiti kopačke o klin”.

Ashton je slomio gležanj u kolovozu 2006. godine na reprezentativnom okupljanju nakon jednog grubog starta Shauna Wright-Phillipsa. Nakon toga je pauzirao cijelu sezonu, a vratio se sezone 2007./08. kada je zabio 11 pogodaka u 35 odigranih premijerligaških utakmica. Jedini nastup za englesku reprezentaciju upisao je protiv Trinidada i Tobaga u lipnju prošle godine.

Međutim, problemi s gležnjem ponovno su se pojavili uoči ove sezone pa nije odigrao ni minutu.

Navodno bi se Ashton mogao odlučiti podnijeti i tužbu protiv Wright-Phillipsa i njegova tadašnjeg kluba Chelseaja zbog cijelog slučaja i tražiti novčanu naknadu za uništenu karijeru.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije