Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 34
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KRALJ LUKA
Povratak na članak

AS: Realov komandos, dirigent, najzaslužniji je za naslov! Ćorluka: Ma igraj do 40!

Više nije upitno, Luka Modrić će iz Reala otići kao jedna od najvećih legendi kluba, a nama preostaje uživati u majstorijama hrvatskog čarobnjaka dok još imamo čast svjedočiti njegovim igrama

Komentari 7

DH
dalibor.hren
10:27 18.07.2020.

Jedino su "naši" novinari opterećeni godinama sportaša. Ibrahimović je s 38 potpisao za FC Milan i jedan je od najzaslužnijih za rezultate poslije korone. Ne igraju godine već znanje, volja i moč. Ako će moći i htjeti, pustite Luku nek igra i do 45.!

VL
DU
Deleted user
11:39 18.07.2020.

Neće se o Modriću pisati jer se igrači njehove uloge zaboravljaju. Prije nego mi narod krene davati minuse sjetite se kakvi se igrači najdulje pamte. Već nakon par godina svi su zaboravili na Xavija i Inestu... Njihovi youtube filmići se ne vrte po internetu kao filmovi Ronalda de Lime, Ronaldinha, Messija, Christiana Ronalda, Neymara i sličnih. Tko danas pamti Decoa i Verona, Makelelea ili Scholesa, Viere ili Seedorfa? Modrića će se sjećati samo oni kojima je obilježio neku sportsku epohu u mladosti. Povijest pamti golgetere i cirkusante.

VL
RZ
rebel.zg
10:13 18.07.2020.

Bravo Luka. Jos superkup uzet i to je 18 trofeja

VL
CO
coky
14:56 18.07.2020.

Luka je pravi kralj, kao i Mamić koji ga je stvorio. Nek ti da Bog zdravlja i doći nam u Dinamo za par godina, još uvjek ćeš odskakati s kvalitetom.

VL
Avatar patkovic
patkovic
12:28 18.07.2020.

lakši igrači mogu duže igrati jer su oštećenja zglobova manja

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.