Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Arsene Wenger

Jedan od najboljih svjetskih trenera oduševljen: Hrvatska je favorit Eura!

Arsene Wenger
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
1/10
07.06.2016.
u 18:03

– Mislim da je Euro otvoreniji nego ikada. Mene zanima kako će izgledati Engleska i Francuska, reprezentacije koje imaju mnogo novih i mladih igrača

Arsene Wenger, trener Arsenala, u miru će gledati Europsko prvenstvo. Održava se u njegovoj zemlji i zato kaže da će za njega biti posebno, a progovorio je i o favoritima.

– Teško je predvidjeti tko je glavni favorit za osvajanje. Španjolska je to bila prije pa je podbacila na Svjetskom prvenstvu u Brazilu. Mogu li se oni vratiti na prijašnju razinu? Njemačka sigurno mora biti među favoritima, ipak je ona svjetski prvak, ali nije tako dobro izgledala u kvalifikacijama – kazao je Wenger pa nastavio:

– Mislim da je Euro otvoreniji nego ikada. Mene zanima kako će izgledati Engleska i Francuska, reprezentacije koje imaju mnogo novih i mladih igrača.

Wenger vjeruje da bi ovoga puta mogao do naslova netko iz sjene, a istaknuo je nekoliko reprezentacija koje bi mogle biti "dark horse".

– Turska bi svakako mogla biti iznenađenje, kao i Slovačka te Češka, nikad se ne zna. Međutim, za mene je Hrvatska ta koja bi mogla biti najveće iznenađenje. Nitko o njoj ne priča, a Hrvatska ima iznimnu kvalitetu i zaista može sve iznenaditi. Kada pogledate da imaju igrače poput Kovačića, Rakitića, Modrića, Lovrena, Vrsaljka, Srnu, a neke sam još zaboravio i spomenuti... Kada vidiš taj popis, samo kažeš "uh". Kada pogledaš ta imena, zapitaš se zašto oni ne bi bili favoriti. Za mene će Hrvatska biti najveće iznenađenje turnira – zaključio je Wenger.

Komentara 22

DE
derin
18:11 07.06.2016.

Imamo mega ekipu, Ajmo samo čvrsto i zgaziti sve, za početak turke, osveta za Beč.

RI
rikavac
18:42 07.06.2016.

samo vi pisite nabijajte pritisak i dizite ih u nebesa a kad se desi podbacaj sta ce bit tad ko ce bit kriv.Spustimo loptu na zemlju i idemo utakmicu po utakmicu.

MI
Micimali
11:01 08.06.2016.

Imamo super imena, sad se vec znaju i u repki, Cacic ih nece previse stiskat, mislim da mogu puno napraviti, to je realnost, no treba imati i malo srece u cijeloj prici, jer ako pogledamo formu u klubovima Modrica, Rakitica, Perisica pa i Mandžukića koji se budi.... to su pravci znalci, a jos imamo par mladih koji dolaze, odozada nismo losi, nismo super, bokovi su tanki, ali nismo ni tako losi, jos narocito ako uzmemo kontrolu igre u sredini tada bokovi nece biti toliki problem, nadam se da ce Subasic biti na razini, njga me malo strah...izašao je iz forme. Neka im je sretno.... glavno da ostave srce na terenu a za ostalo cemo vec lako....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije