Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 61
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Strogi kodeks

Arsene Wenger igrače kažnjava i zbog čitanja novina u svlačionici

'Manchester United v Arsenal, Barclays Premier League. Arsene Wenger. Credit: The Sun. Online rights must be cleared by NI Syndication.Photo: NI Syndication/PIXSELL'
NI Syndication/Pixsell
24.01.2013.
u 08:52

Klupski blagajnik - Arsenalov stoper Per Mertesacker zadužen je za naplaćivanje kazni od suigrača

Oduvijek se zna da svaki klub ima svoj interni pravilnik kojeg se igrači moraju pridržavati, a Arsenalov je jučer postao javan. Iako je pravilnik trebao ostati tajan, engleski mediji objavili su fotografiju Wengerova pravilnika, na kojemu je njegov potpis, što je francuskog trenera jako razljutilo.

Arsene je ljutit

– Fotografija je prava. Netko ju je vidio i snimio dok je bio u posjetu našem kampu. To nije u redu. Naravno, trener je jako razočaran, sigurno ćemo istražiti što je bilo i zašto je važna stvar iz naše svlačionice tako iscurila u javnost – rekao je glasnogovornik Arsenala.

A saznalo se da su mediji tu fotografiju skinuli s profila jednog navijača na Twitteru koji je, navodno, nedavno u kampu bio gost Arsenalova liječnika Garyja O\'Driscollija. Zanimljivo, Per Mertesacker dobio je ulogu klupskog blagajnika i suigrači mu moraju plaćati kazne. A zbog čega sve Wenger kažnjava topnike? Čitanje novina u svlačionici, primjerice, naplaćuje se 900 kuna, a svako kašnjenje 4500 kuna.

Pep umjesto Josea

Najgore prolaze ozlijeđeni i suspendirani nogometaši koji ne dođu na Emirates gledati utakmicu Arsenala bez Wengerova dopuštenja. Njihova kazna iznosi nešto više od 9 tisuća kuna. Kazne igrači moraju platiti u roku od sedam dana, a ako to ne učine, kazna im se udvostručava.

A kad smo već kod zanimljivosti, jednu je otkrio i bivši predsjednik Barcelone Joan Laporta za radiopostaju Onda Cero. Naime, prema njegovim tvrdnjama, i Cristiano Ronaldo i Jose Mourinho bili su ponuđeni katalonskom klubu.

– Mourinho je veliki profesionalac, ali tada smo imali Pepa Guardiolu koji je bio spreman preuzeti prvu momčad. Portugalski menadžer Jorge Mendes nazvao me i pitao jesmo li zainteresirani za angažiranje Mourinha, a odgovorio sam mu da smo odabrali Guardiolu. Mendes nam je nudio i Cristiana Ronalda, i to za manju odštetu od one za koju je na kraju otišao u United. No, u to doba nismo imali novca pa smo odbili ponudu.

Jose Mourinho u razgovoru za francusku radiopostaju RMC Sport osvrnuo se na svoje buduće planove.

– Mislim da neću preuzeti PSG. Uspješan je i ovako. Ostajem u Realu i jurišam po naslov Lige prvaka i Kraljev kup. Prvenstvo je, nažalost, već odlučeno. Prevelika je razlika između nas i Barcelone pa ne polažem velike nade u prvenstvo – rekao je The Special One.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije