Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Engleska, 37. kolo

Arsenalu samo bod s Norwichem, Liga prvaka opasno ugrožena

'Robin van Persie, Arsenal Photo: Press Association/Pixsell'
'Mike EgertonPress Association/Pixsell'
05.05.2012.
u 18:23

Četvrtoplasirani Tottenham i petoplasirani Newcastle imaju dva boda manje, ali i utakmicu manje

Za ljubitelje nogometa bila je utakmica za prste polizati, ali navijači Arsenala nisu bili presretni nakon što je sudac označio kraj utakmice s Norwichem. Semafor je, naime, pokazivao rezultat 3:3. Tim remijem topnici su opasno ugrozili izravni plasman u Ligu prvaka, ali i plasman u elitno europsko klupsko natjecanje uopće. Naime, četvrtoplasirani Tottenham i petoplasirani Newcastle imaju dva boda manje, ali i utakmicu manje. Računica je jasna, budu li oba slavila, Arsenal pada na peto mjesto i dobivao \"utješnu\" Europsku ligu!

Inače, utakmice je bila puna preokreta. Poveli su domaći preko Benayouna već u 2. minuti, a onda su gosti do poluvremena golovima Hoolahana (12.) i Holta (27.) preokrenuli. Taj je rezultat 2:1 za Norwich stajao do 72., kad je Van Persie prvo izjednačio, a onda u 80. minuti novim golom potpuno preokrenuo rezultat. Ipak, slavlje domaćina pokvario je Morison golom za 3:3 u 85. minuti.

Komentara 1

ST
Startrack
20:24 05.05.2012.

Svaka im cast na utakmici a i cjelo Englesko prvenstvo je uzbudljivo. Recimo Manchester Everton isto. Sutra City Newcastle. Moram navit sat da bi je vido. Odlicno prvenstvo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije