Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 143
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NESRETNI TOPNICI

Arsenal se raspao u pet minuta i doživio debakl protiv Liverpoola

Reuters
03.04.2021.
u 23:05

Na vrhu je uvjerljivo Manchester City, koji je također ranije u subotu nadigrao Leicester City sa 2:0.

Nogometaši Liverpoola stigli su na peto mjesto ljestvice engleskog prvenstva uvjerljivom 3:0 (0:0) pobjedom na gostovanju kod Arsenala u susretu 30. kola.

Domaći su uspijevali držati rezultat 0:0 sat vremena, no onda je Diogo Jota u 64. minuti glavom u mrežu poslao odličan ubačaj Alexander-Arnolda. Pet minuta potom Salah je povisio na 2:0, da bi Diogo Jota svojim drugim pogotkom na susretu u 82. minuti postavio konačni rezultat.

Peti Liverpool sada ima 49 bodova, kao i šesti West Ham United, dok mu četvrti Chelsea, koji je ranije izgubio od West Bromwich Albiona sa 2:5, koji drži posljednje mjesto koje vodi u Ligu prvaka sljedeće sezone, bježi dva boda.

Na vrhu je uvjerljivo Manchester City, koji je također ranije u subotu nadigrao Leicester City sa 2:0, sa 74 boda, 17 manje uz dvije utakmice manje ima drugi Manchester United, a 18 manje uz utakmicu manje treći Leicester.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije