Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Engleska liga

Arsenal pobijedio Chelsea, Mateo Kovačić igrao 63 minute

Mateo Kovačić
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
19.01.2019.
u 20:50

Koscielny je postigao barem jedan pogodak u devet sezona u dresu topnika, a s ukupno 20 golova u Premiershipu postao je najefikasniji Arsenalov branič u povijesti kluba

U derbiju 23. kola engleskog nogometnog prvenstva Arsenal je na stadionu Emirates pobijedio Chelsea s 2-0 ostvarivši važnu pobjedu u borbi za Ligu prvaka.

Pobjedu topnicima donijeli su Alexandre Lacazette (14) i Laurent Koscielny (39), a bila je to tek druga pobjeda Arsenala u posljednjih 15 ligaških ogleda protiv Chelsea.

>> Pogledajte po čemu ćemo pamtiti Mandžinu karijeru u vatrenima

Koscielny je tako postigao barem jedan pogodak u devet sezona u dresu topnika, a s ukupno 20 golova u Premiershipu postao je najefikasniji Arsenalov branič u povijesti kluba.

Arsenal je izborio pobjedu prije svega fantastičnim nastupom u prvom dijelu. Topnici su u prvih 45 minuta mogli zabiti još pokoji pogodak, no gostujući vratar Kepa istaknuo se s nekoliko sjajnih obrana.

Gosti su u prvom dijelu imali samo jednu pravu priliku, u 45. minuti Marcos Alondo je nadskočio domaću obranu i pucao glavom, ali je pogodio stativu.

Hrvatski reprezentativac Mateo Kovačić igrao je za Chelsea do 63. minute 

Vodeća momčad engleskog prvenstva Liverpool teškom mukom je na Anfieldu pobijedio Crystal Palace s 4-3 upisavši i 19. pobjedu ove sezone. Pobjedu i to šestu u nizu, ostvario je Manchester United nadjačavši Brighton s 2-1.

Na ljestvici vodi Liverpool sa 60 bodova, Manchester City na drugom mjestu ima sedam bodova manje, ali i utakmicu manje. Treći je Tottenham s 48 bodova i također utakmicom manje.

Chelsea na četvrtom mjestu ima 47 bodova, a zatim slijede Arsenal i Manchester United s po 44 boda.

Mateo Kovačić
1/9

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije