Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Arsenal nudi 18 milijuna eura za Pazzinija

Giampaolo Pazzini
AFP
21.11.2009.
u 14:07

Sampdorijin nogometaš Giampaolo Pazzini bit će, čini se, među najtraženijim akvizicijama u predstojećem siječanjskom prijelaznom roku.

Nakon što se prije nekoliko dana pojavila vijest kako je za 25-godišnjeg napadača zainteresiran Juventus, La Gazzetta dello Sport je u subotu donijela informaciju kako se u utrku za talijanskim reprezentativcem uključio i Arsenal.

Menadžer topnika Arsene Wenger spreman je, navodi se, ponuditi za Pazzinija 18 milijuna eura, ali Sampdorija traži najmanje 25 milijuna.

Pazzini je ove sezone u 12 utakmica Serije A zabio sedam pogodaka, a u tandemu s Antonijom Cassanom predvodi Sampdoriju u lovu na Ligu prvaka. Klub iz Genove je jedno vrijeme bio čak i na čelu ljestvice, ali je nakon nekoliko spoticanja pao na peto mjesto.

Đenovljani, prema pisanju Gazzette, nisu oduševljeni mogućnošću da usred sezone ostanu bez najubojitijeg napadača, a ne žuri se ni samom Pazziniju koji ne želi otići u novi klub prije Svjetskog prvenstva i tako riskirati da ispadne s popisa izbornika Marcella Lippija za Južnoafričku Republiku.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije