Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Liga prvaka
Povratak na članak

Arsenal dočekuje Borussiju D. sa 35 milijuna eura za Götzea

Barcelona je na utakmicu doputovala bez pomoćnog trenera Tita Vilanove, najpoznatijeg po sukobu s Mourinhom. Vilanova mora na hitnu operaciju tumora na parotidnoj žlijezdi.

Komentari 3

VI
virovitica
15:22 23.11.2011.

Arsenal niti jednog igrača nije platio više od 15 milijuna... ovaj neslov je bajka za malu djecu. (kakav novinar)

VL
ZD
Zoran-Düsseldorf
16:31 23.11.2011.

Nije bajka za malu decu,oficijelno je Arsenal ponudio 40 miliona evra za Götzea,to je izjavijo Gospodin Watzke(predsednik kluba),na TV u jednom intervjuu.

VL
Avatar Idler 3
Idler 3
17:01 23.11.2011.

Götze je stvarno odličan igrač. Zločesti bi rekli \"nevjerojatno lucidan za jednog Nijemca\" al ipak i mene iznenađuje ova ponuda Arsenala.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.