Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 60
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Umjesto u Arsenal

Arsen Wenger odbio Ibru prije 12 godina

'ibrahimovic_nnn_spo_161112'
''
16.11.2012.
u 14:01

ZLATAN IBRAHIMOVIĆ 
Trenirao u Londonu, ali se nije zadržao

Engleski The Sun ne prestaje pisati o izvanserijskoj igri Zlatana Ibrahimovića u prijateljskom susretu Švedska – Engleska. Prisjetio se Ibro svog dolaska u London prije 12 godina i razgovora s Arsenalovim menadžerom Arsenom Wengerom u vezi s prelaskom iz Malmöa.

– Wenger me trebao uvjeriti da bih se trebao pridružiti momčadi. No, on to nije ni pokušao, nije bilo prave ponude. To je sličilo: "Želim vidjeti koliko si dobar." Nisam mogao vjerovati. Spakirao sam se i odmah odletio iz Londona – kazao je Ibrahimović, koji je iz Malmöa trebao doći u Arsenal za 3,7 milijuna eura. Ibro je otišao u Ajax. (dh/VLM)

 

Ključne riječi

Komentara 1

OB
-obrisani-
14:16 16.11.2012.

Nema veze, ništa čudno. Čovjek naprosto nije vjerovao. Neki kod nas nisu vjerovali da će Hrvatska biti slobodna u cijelosti pa su s autocestom prema Dalmaciji krivudali umjasto da ide najkraćim pravcem kao svuda u svijetu. To govori da njeni traseri nisu vjerovali da ćemo se osloboditi i pregaziti tzv.rsk. Treba vjerovati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije