Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rusija – Češka

Aršavin: Jedino je Španjolska bolja, igrat ćemo polufinale

Ruska reprezentacija (1)
AFP
08.06.2012.
u 16:08

– Imamo jako moćnu momčad, pobjeda 3:0 u prijateljskoj utakmici protiv Italije nas igrače uopće nije iznenadila

Ruska je reprezentacija s velikim ambicijama došla na Euro, žele ponoviti ulazak u polufinale otprije četiri godine.

– Imamo jako moćnu momčad, pobjeda 3:0 u prijateljskoj utakmici protiv Italije nas igrače uopće nije iznenadila – kaže kapetan Rusije Andrej Aršavin.

Igrač Zenita već razmišlja o suparniku u polufinalu.

Česi tvrde da imaju lijek

– Križamo se s najtežom skupinom, Nizozemska, Njemačka i Portugal vrlo su snažne momčadi. No, mi jedino Španjolskoj priznajemo da je bolja. Vjerujem da ćemo opet doći do polufinala – hrabri se Aršavin.

Česi ipak smatraju da mogu dobiti takve snažne Ruse.

– Rusija je favorit u našoj grupi, ali znamo kako ih zaustaviti – rekao je Thomas Rosicky, koji se najviše boji bivšeg suigrača u Arsenalu Aršavina:

– Mnogi govore da je najbolji nogomet iza njega, da je već prestar. Možda se nije najbolje snašao u Arsenalu, ali u dresu Rusije uvijek je sjajan, pokretač je njihove igre.

Baroš ipak spreman

Jučer je stigla dobra vijest za češke navijače, njihov najbolji napadač Milan Baroš ipak bi trebao biti spreman za prvu utakmicu.

– Srećom, bedreni mišić nije puknuo, no odlučit ću tek uoči utakmice hoće li Baroš igrati od prve minute – zaključio je češki izbornik Michal Bilek.

Ključne riječi

Komentara 3

OB
-obrisani-
16:36 08.06.2012.

Ja eto veceras navijam za nasu katolicku bracu Poljake....lako ce sa Grckim autobusom parkiranim pred svojim vratima... Samo hrabro Poljska... Rusija vs Ceska ... nerjeseno....

OB
-obrisani-
17:33 08.06.2012.

Lako ce R.Levandovski sa Grcima....

OB
-obrisani-
20:27 08.06.2012.

http://www.powerplaymanager.com/r802803/ Igram jednu odličnu online igru i stvarno uživam u njoj. Vodiš svoju momčad i igraš protiv drugih igrača iz cijelog svijeta. Pridruži se, nećeš zažaliti! Trenutno u ponudi nogomet i hokej, uskoro i rukomet! Od 10.05. Menađer je uu potpunosti redizajniran! Dođi i uvjeri se, najbolji besplatni menađer na internetu! http://www.powerplaymanager.com/r802803/

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije