Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JUNAK POBJEDE

Hodžić: Presretan sam, onakav se gol zabija samo jednom u životu!

Hodžić
Marko Prpic/PIXSELL
25.07.2015.
u 23:01

- To je svakako jedan od najspektakularnijih golova koje sam ikada vidio! Platili smo ozbiljan novac Liverpoolu kad smo ga dovodili, dugo su ga mučile ozljede i nadam se da je ovo početna eksplozija silno nadarenog igrača, sretan sam što ga imam u vlačionici - kaže Mamić.

Duh legendarnog “plavog 9”, pokojnog Dražana Jerkovića, u subotu navečer nakratko je posjetio Maksimir, “utjelovio” ga je Dinamov napadač, Armin Hodžić! Ne, ne pretjerujemo, pogodak “škaricama” kakvoga je zabio Hodžić u 8. minuti dvoboja sa zaprešićkim Interom, bio je baš ‘a la Jerković’, bio je to zacijelo jedan od deset najljepših golova ikada viđenih u Maksimiru! I onih 1578 gledatelja koji su nazočili tom divnom nogometnom trenutku, zauvijek će pamtiti 25. srpnja i znat će po tim “škaricama” gdje su bili te večeri...

Da je to Messi zabio...

Dinamo je svladao Zaprešićane 5:1 (2:0), Hodžić je zabio tri, Fernandes dva gola, strijelac za goste bio je Nestorovski. Golijadu je otvorio Hodžić svojim remek-djelom – Rog je ubacio visoku loptu u 16-erac, a Hodžić je, leđima okrenut na 12 metara iskosa od gola, sa suparničkim igračem za vratom, genijalno zahvatio loptu i udarcem preko glave poslao je u suprotni kut vratara Posavca! Marko Pjaca uhvatio se u nevjerici za glavu prije nego je čestitao suigraču na majstoriji, burni je pljesak odjeknuo s opet praznih(!) maksimirskih tribina, bio je to čudesni potez istinskog nogometnog znalca! Da je Messi zabio takav gol, “zemlja bi se zatresla”...

Hodžić je nakon utakmice “pobjegao” pred novinarima u klupski hotel(!?), ali ipak je za službenu klupsku stranicu rekao:

- Presretan sam, ne zabijaju se svaki dan tri gola! A prvi mi je svakako najljepši u karijeri, takav se gol zabija jednom u životu! No, tko zna, mlad sam, pa mi se možda opet posreći sličan pogodak, ha, ha – rekao je skromni Hodžić, a Ćiro Blažević bi na to samo dodao: “Nema stranca do Bosanca”!

Dinamov trener, Zoran Mamić, birao je riječi o Hodžiću:

- To je svakako jedan od najspektakularnijih golova koje sam ikada vidio! Platili smo ozbiljan novac Liverpoolu kad smo ga dovodili, dugo su ga mučile ozljede i nadam se da je ovo početna eksplozija silno nadarenog igrača, sretan sam što ga imam u vlačionici - kaže Mamić.

Inače, plavi su do visoke pobjede došli u “šarenom” sastavu, u odnosu na momčad koja je svladala Folu nije bilo Matela, Šimunovića, Pivarića, Ademija, Machada, Soudanija i Henriqueza. Izdvojimo i dobar debi Marija Muse na lijevome defenzivniom boku, te povratak nakon sedmomjesečne stanke zbog ozljede kapetana Domagoja Antolića, a vratio se i Husejinović koji je još duže pauzirao.

Sudac oštetio Inter

A da se ne bi samo pričalo o krasnim nogometnim potezima, “pobrinuo” se sudac Tihomir Pejin, dosudivši u 39. minuti nepostojeći 11-erac za Dinamo – Komorski je izbio loptu u korner, nije srušio Hodžića, ali je Pejin to drukčije vidio i dosudio 11-erac, “zacementiravši” svoju odluku i – crvenim kartonom Komorskom...

- Sramotno nas je oštetio, “osakatio” nas je i odlučio pobjednika, odlučivši utakmicu! Što mu je to trebalo – bjesnio je na Pejina Interov trener, Samir Toplak, dodavši:

- Loše smo ušli u utakmicu, “ubio” nas je Hodžićev eurogol. I kad smo se počeli vraćati, zaustavio nas je Pejin. Istina, smanjili smo na 2:1, ali Dinamo je s igračem više bio razigran i raspucan, nismo više mogli parirati domaćinu...

>> Dinamo zabio pet komada Interu, hat-trick Hodžića uz sjajne škarice

Komentara 13

MA
majeltomoguce
10:08 26.07.2015.

Ovo što je HNS napravio sa Max TV je smijurija! Danas možemo vidjeti sve moguće situacije iz cijelog nogometnog svijet, ali ne i golove iz Hrvatske. Ovo je totalna izolacija prve lige koju može gledati 10% ljudi u RH - i tako već par godina. Pa nemate ljude na stadionima jer nitko i ne zna da se igra!!!

Avatar cuvarkuca
cuvarkuca
08:40 26.07.2015.

Pustite priču, a gdje je taj gol?

PH
Pravi-Hrvat
12:30 26.07.2015.

Bez konkurencije ovo je bio najlijepši gol u HNL-u od kada pamtim! Bilo je to u maniri Nippera... nestvarno! Skidam kapu!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije