Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEMILE SCENE

Armada nakon poraza čekala igrače Rijeke, verbalno napala novinare

Rijeka i Hajduk sastali se u 23. kolu HNL-a na stadionu HNK Rijeka
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL
1/3
27.02.2021.
u 21:22

Nezadovoljni navijači skandirali su igračima 'Igrajte, pe*eri' i 'dobit ćete batine'

Navijači Rijeke, njih tridesetak, odlučili su nakon Jadranskog derbija pričekati igrače svoga kluba na ulazu u rujevački kamp. Da ne dođe do bliskoga susreta pobrinula se policija koja je ulaz osiguravala s tri kombija.

Nezadovoljni navijači skandirali su igračima 'Igrajte, pe*eri' i 'dobit ćete batine', a verbalno su napali i novinare, osobito kolegu Danijela Vukušića iz 24sata kada su shvatili da ih snima.

SNIMKU MOŽETE POGLEDATI OVDJE

Koliko je poznato, okupljanje je ipak prošlo bez izgreda.

Podsjetimo, nogometaši Hajduka su kao gosti svladali Rijeku s 1:0 u derbiju su 23. kola Prve HNL. Strijelac jedinog gola bio je Umut Bulut u 72. minuti.

U samoj završnici utakmice sudac Batinić ponudio je Rijeci priliku za izbjegavanje poraza dosudivši kazneni udarac, no u 95. minuti je vratar Hajduka Kalinić obranio udarac kapetana Rijeke Andrijaševića.

 

 

Komentara 3

ST
sttipe
00:16 28.02.2021.

Lijepa riječka priča dobila drugi nastavak... Rugali se Hajduku sad ga "koroniziranog" ne mogu dobit!!! Ja sa 45, mogu istrčat više metri sprinta od Stanka Jurića!!!Penal nije postojao, prvi gol je bio 100% regularan..Suci su im pomogli junački!! Oprostili im i 2 žuta. Bez love za pranje, nema skupih igrača, a previše vječnih talenata, (iz dinama), ne valja ni drugoligašu!! Svaki gazda oće must iz kluba, a ne da klub njega muze. Tako da neznam baš na šta će sve izać. Samo se nadam i da Parmezan neće Jurića stavljat više od 5 minuta dok ne bude moga trčat... Jer će drugi klub to kaznit.

AS
atilla sb 1986
22:20 27.02.2021.

ako je iz 24 sata..onda podrzavam! bravo armada!

PU
puniša
10:54 28.02.2021.

Karma je ku..a

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije