Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vaganje uoči borbe

Video: Arkanov sin izašao ispred hrvatskog borca s tetovažom Gavrila Principa

Veljko Ražnatović
Foto: instagram.com/veljkoraznatovic
30.05.2019.
u 17:47

Veljko Ražnatović kazao je da Mrvalja smatra najvećim izazovom do sada.

Veljko RažnatovićPetar Mrvalj odmjerit će u petak snage u dvorani "Ranko Žeravica", a dvojica su se boksača susrela u četvrtak na službenom vaganju.

U jednom su trenutku oba sportaša skinuli majice, pa je tako javnost opet dobila prigodu vidjeti golemu tetovažu Gavrila Principa na desnoj nadlaktici sina Željka Ražnatovića Arkana i Svetlane Ražnatović Cece.

Sučeljavanje je prošlo bez incidenta, a Ražnatović nije htio politizirati borbu iako je tijekom emisije "Dobro jutro Srbijo" jedan od voditelja dobacio kako bi Mrvalj postao junak u Hrvatskoj kada bi pobijedio Ražnatovića.

- Pa ne znam bi li postao junak. Ovo je sport. Tko to više gleda - odvratio je Ražnatović, koji je istaknuo da mu je Hrvat iz Čapljine do sada najveći izazov.

Ražnatović je u dosadašnjih šest mečeva ostvario isto toliko pobjeda, a do tri je došao nokautom. 

Komentara 50

WI
Witman
18:19 30.05.2019.

Članak o sinu srpskog ratnog zločinca, a ovaj portal je toliko opčinjen s njim da je zaboravio napisati o kojem je sportu riječ i tko je taj naš hrvat s kojim se ovaj bori, tuče, igra tenis..

Avatar Danco2
Danco2
20:27 30.05.2019.

prirodno je da sin kriminalca i ratnog zlocinc stavi tetovazu terorista, kaj se cudite. pa nece valjda stavit nekog astronauta ili znanstvenika

IL
ilija26
19:26 30.05.2019.

pometi to smece srpsko

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije