Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POVRATCI I U ZADRU

Arijan Komazec se na velika vrata vraća u Zadar

\'19.01.2010., Zadar - Kosarkasku utakmicu 17. kola NLB lige u Dvorani Kresimira Cosica odigrali su Zadar i Siroki HT Eronet. Tihomir Bujan vodit ce momcad Zadra do izbora novog trenera.  Photo: Dino
Dino Stanin/PIXSELL
25.01.2011.
u 14:28

Neslužbeno, Komazec je kandidat za direktora zadarskog kluba, koji u 2. kolu Eurochallenge kupa danas ugošćuje Prostějov

Košarkaši Zadra danas (18 sati) u dvorani Krešimira Ćosića dočekuju Prostějov iz Češke. I Česi su, baš kao i Zadrani, izgubili u prvom kolu drugog dijela natjecanja u Eurochallenge kupu.

– U prvom su dijelu tri puta pobijedili u gostima, pa ih je poraz u prvom kolu sigurno poremetio. To je ambiciozna momčad sa šest stranaca – hvalio je Tiho Bujan današnjeg protivnika, osvrnuvši se potom na stanje u Zadrovoj momčadi.

Igrat će, kaže Bujan, svi osim kapetana Vladovića koji će zbog ozljede ruke pauzirati dulje vrijeme. Protiv Čeha vjerojatno neće igrati Branimir Longin, iako to zadarski strateg nije isključio.

– Ne znam je li riješena papirologija. Doduše, nakon nekoliko treninga mogu reći da Longin nije u lošem stanju – otkrio je trener Zadra.

Inače, jučer se nakon ostavke direktora Zdenka Mičića počelo špekulirati o ljudima koji bi ga mogli zamijeniti u toj fotelji. Spominjani su Branko Skroče, Darko Pahlić, Arijan Komazec...

Ključne riječi

Komentara 1

JR
J-RASH
14:59 25.01.2011.

Zar nije Komazec prošvikao? Ono, malo da je čudan i to...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije