Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PAO NA DOPING-TESTU

Arijan Ademi danas otvara B-uzorak, njegova sudbina znat će se tek za 20-ak dana

Arijan Ademi
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
1/5
20.10.2015.
u 14:03

Rezultati B uzorka neće odmah biti dostupni javnosti, i oni prvo trebaju na laboratorijske preglede, pa će se tek za 20-ak dana (možda malo manje) znati kakva je sudbina Arijana Ademija

Arijan Ademi zaputio se s Dinamovim liječnikom dr. Hrvojem Šojatom u Lausannu gdje će se danas otvoriti zapečaćeni B uzorak, piše Goal.

Rezultati B uzorka neće odmah biti dostupni javnosti, i oni prvo trebaju na laboratorijske preglede, pa će se tek za 20-ak dana (možda malo manje) znati kakva je sudbina Arijana Ademija. Bude li drugi nalaz negativan, Ademi će odmah moći igrati službene utakmice, no bude li i B uzorak pozitivan, modrog veznjaka očekuje dulja stanka...

>> Opširnije o Arijanu Ademiju pročitajte na Goal.com

>> Wenger misli da Ademi nije jedini: Kada sam vidio da su igrači Dinama dopingirani...

Komentara 3

VI
VisAVis2
15:32 20.10.2015.

Radi kukastog križa, koji ama baš nikakve veze sa sportom i nacijom nije imao, kažnjena i država i reprezentacija, oduzimanje igrom zasluženih bodova, zabrana prisustva navijača i dr)! U ovom slučaju, 10% nogometne ekipe igralo drogirano službenu tekmu, što je svakako utjecalo na zbivanja na terenu odnosno ukratko, na rezultat tekme, a kazniti će samo nekig pojedinca, koji možda nije ni bio svjestan da su ga "tako pripremili"!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije