Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IŠČEKIVANI NALAZI

Nalazi dopinškog testa za desetoricu dinamovaca stigao u Maksimir

Dinamo
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/6
23.10.2015.
u 13:56

''Dinamo ima čist obraz. Unutar našeg sustava ne događa se ništa što ne bi smjelo. Mi kao klub stojimo iza Arijana, pomoći ćemo kako god možemo.'

Modri i dalje imaju velikih problema s ozljedama, a onima koji se moraju dulje oporavljati priključio se i Pinto koji neće konkurirati za susret. Što se tiče Sigalija, njegovo stanje je sve bolje. No Arijan Ademi ipak je bio glavna tema. Prije svega važno je naglasiti da su stigli nalazi kontrole deset igrača modrih nakon što je Arijan bio pozitivan i svi nalazi su negativni; isto kao i oni s Allianz Arene.

– To su dobre vijesti i jasno je da Dinamo ima čist obraz. Unutar našeg sustava ne događa se ništa što ne bi smjelo. Mi kao klub stojimo iza Arijana, pomoći ćemo kako god možemo jer smo uvjereni da svjesno nije uzeo ništa. Napravit ćemo sve da izbjegnemo kaznu ili da to umanjimo što je više moguće. Arijan je toliko puta bio kontroliran u zadnjih godinu dana i nijednom nije bilo nikakvih problema; svaki put je bio negativan i nije riječ ni o čemu što je kontinuirano uzimao. Uvjereni smo da sredstvo zbog kojeg je pozitivan nije uzeo svjesno. On zaslužuje podršku svih nas pa tako i medija – rekao je trener Zoran Mamić, a prenosi službena stranica GNK Dinamo.

Kako se uopće može saznati zašto je Arijan bio pozitivan? – Jasno je da ništa nije dobio u našem sustavu. Čak smo taj dodatak prehrani koji je upotrebljavao također poslali na kontrolu i još čekamo nalaze. Ili je pak riječ o nečemu što je uzimao u reprezentaciji... Ne možemo znati radi li se o injekciji, tableti. Stvarno je teško reći – rekao je trener pa je o mogućem pojačanju na poziciji zadnjeg veznog rekao:

– Kakva god bude kazna, mi imamo pravo na žalbe, ali nećemo prejudicirati dok ne čujemo odluke. Naravno, ako bude nešto drastično, onda ćemo razmišljati o igraču na toj poziciji. Šunjić? On je sigurno jedan od igrača koji će u budućnosti biti u Dinamu, ali njemu ipak treba malo više seniorskog prvoligaškog nogometa jer razina na kojoj mi igramo ipak je puno viša od druge lige.

>> Ako Ademi nije jedini dopingiran, Dinamo bi mogao biti izbačen!

>> Liga prvaka je definitivno potvrdila: Zoran Mamić je trener za Dinamo

Komentara 17

SA
Sampei
15:58 23.10.2015.

ademiju je netko očito smjestio jer da nešto uzima bio bi pozitivan i na prethodnih 6 testiranja ove godine!

SO
sonce
14:46 23.10.2015.

Zagor.Buržuj Ademi dopingiran - klub stoji iza njega. Braca Mamic uzeli dinamu 130 miljuna kuna - klub stoji iza njih. Machado pokazao gledateljima bosansku grbcinu - klub stoji iza njega....sutra ce biti Sigali ubio zenu - klub stoji iza njega.... Daj skini se s droge. Bavi se jadnim hajdukom.

MT
mladen.turcic
15:47 23.10.2015.

pa hoce li netko reci od cega je bio dopingiran,,,,,pa ti igraj za makedoniju

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije