Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Danci u nevjerici

'Argentinci su nas namamili poput Hrvata u Londonu'

Danska - Argentina
Foto: Reuters/Pixsell
1/3
17.01.2015.
u 13:15

Prozvali su i najveću zvijezdu reprezentacije - Hansena.

Najveće iznenađenje u prvom kolu SP-a u Kataru priredila je Argentina osvojivši bod protiv favorizirane Danske (24:24) kojoj mnogi predviđaju zlatnu medalju. Inače, Argentina je šokirala i Hrvatsku u prvom kolu SP-a u Portugalu 2003. godine, a na kraju je postala svjetski prvak.

- Argentinci su nas namamili baš poput Hrvata na Igrama u Londonu ili Francuza u prošlogodišnjem finalu Eura. Blokirali su Mikkela Hansena i tako došli do velike senzacije - javlja Sporten.tv2.dk.

Prozvali su i najveću zvijezdu reprezentacije - Hansena.

- Mikkel, ti si sjajna osoba, ali moraš preuzeti odgovornost. Moraš biti nositelj ove reprezentacije. Tako je sa svim velikim momčadima. Za primjer ćemo spomenuti Messija, Ronalda, LeBrona, Kobea Bryanta... Utakmica protiv Argentine bila je jedna od tvojih najgorih predstava u reprezentativnom dresu - kritiziraju Danci.

>>Argentina priuštila najveće iznenađenje prvenstva, evo koga su šokirali

>>Izbornik Tunisa: Nećemo biti grubi protiv Hrvata

Komentara 2

Avatar ludiplavi24
ludiplavi24
14:27 17.01.2015.

aj priznajte da kalkulirate u prvim kolima da nebi bilo u zadnjoj pustanja pa da vas ne prozivaju

L0
luena 01
18:55 17.01.2015.

Danci poceli kukati moguce da se u nastavku turnira suci smiluju i vuku za njih.... Ova njihova kuknjava polako ide na zivce...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije