Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HVALEVRIJEDNO

Argentinci donirali novac od premija za djecu oboljelu od raka

Argentina
Reuters (Ilustracija)
16.07.2014.
u 23:18

Donacije će osigurati bolju i kvalitetniju skrb djeci i potez koji su Messijevi suigrači povukli trebao bi biti primjer svima.

Nogometaši argentinske reprezentacije oduševili su svijet objavom da će novčanu nagradu koju su dobili za osvajanje drugog mjesta donirati edijatrijskom centru za oboljele od raka, a sav novac uplaćen je preko zaklade Lionela Messija.

Riječ je o 135 tisuća dolara i to nije nešto bez čega bi nogometaši Argentine patili, a jako mnogo može pomoći oboljeloj djeci.

Donacije će osigurati bolju i kvalitetniju skrb djeci i potez koji su Messijevi suigrači povukli trebao bi biti primjer svima.

>> Alžirci oduševili: Premije sa SP-a će darovati siromašnima u pojasu Gaze

Ključne riječi

Komentara 10

MI
marsovac_i23
02:27 17.07.2014.

Momci za srebro dobiju svaki po 135 000 dolara i doniraju ga,za svaku pohvalu. Naši dobiju po 140 000 eura i ponašaju se kao primadone,u stvari su samo sluge igracima poput Di Marie,Messija,Aguera,Higuaina,Macherana itd. Naš broj 1 u repci,Rakitić je od ove godine novi batler i vodonoša Messiju.

MI
mirsaanjac
05:39 17.07.2014.

A hrvatski igraci ,pogotovo oni koji nisu igrali ? Schildenfeld se vozika u novom Mustangu. Vukojevic i Dudu umjesto blebetanja mogli su se ugledati na Olica i Mandju i donirati za Slavoniju

DH
dalibor.hren
07:40 17.07.2014.

Bravo za Messija i društvo. Naši će pokazati veliko srce i djeci pokoloniti loptu s potpisima i majicu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije