Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Copa America

Argentina pobijedila Jamajku, Brown na terenu tražio selfie s Messijem

Lionel Messi
Foto: Reuters/PIXSELL
1/2
21.06.2015.
u 09:42

"Nije rezultat koji smo htjeli, ali dobio sam priliku upoznati najboljeg igrača svijeta i sjajan je osjećaj igrati protiv njega!!

Lionel Messi sigurno se navikao na brojne zahtjeve za selfijima, ali ne baš i od suparničkih igrača - na terenu! I to tek što je utakmica završila.

To su mu priuštili Jamajčani nakon pobjede Argentine 1:0 (Gonzalo Higuain) u posljednjem kolu skupine B Copa Americe. Nakon utakmice koju kao da su sretniji napustili pobijeđeni nego pobjednici.

Messi, koji je već u poluvremenu ostao bez dresa na zahtjeva igrača Jamajke, nije baš djelovao zadovoljno svojom igrom odlazeći s terena nakon posljednja sučeva zvižduka, ali ipak je udovoljio želji svog fana, a zapravo igrača Jamajke, Deshorna Browna, da stane i nasmiješi mu se u kameru. Dakako, ostao je i bez drugog dresa, nažicao ga je Jobi McAnuff.

Brown, koji na svom Instagram profilu ponosno pokazuje i selfie s Urugvajcem Edinsonom Cavanijem, odmah je objavio sliku, uz poruku: "Nije rezultat koji smo htjeli, ali dobio sam priliku upoznati najboljeg igrača svijeta i sjajan je osjećaj igrati protiv njega!! Puno sreće Messiju i Argentini u ostatku natjecanja!!"

Više o Copa America pročitajte na portalu Goal.com.

>>Urugvaj i Paragvaj 'taktički' remizirali i prošli u četvrtfinale

Komentara 1

Z1
z1tz2t
16:05 22.06.2015.

Gledao sam utakmicu i Jamajka me je iznenadila vrlo dobrom igrom. Uz malo sreće mogli su i izjednačiti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije