Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIŠTA OD SPEKTAKLA?
Povratak na članak

Argentina bira Srbiju ili Slovačku umjesto Hrvatske

Po izvještajima Reutersa izgledno je kako će domaćinstvo prijateljske utakmice s Argentinom pripasti Slovačkoj ili Srbiji.

Komentari 5

OB
-obrisani-
13:00 23.10.2009.

Ne......bira govna jer se boji poraza

VL
IN
ingoman
12:45 23.10.2009.

Naravno,bira bolje!

VL
OB
-obrisani-
13:15 23.10.2009.

Ha,ha, pa da 6:0 će im podići moral :) A tko je nama kriv što Srebrić nije pristao na njihove uvjete.

VL
IC
ICCO
14:49 23.10.2009.

Hebi ga, Srebrić je trebao otputovati na utakmicu Urugvaj-Argentina i gurnuti Maradoni vrećicu Konzuma sa dresom Modrića i stvar bi bila riješena. Usput je mogao maznuti nešto na aerodromu u Buenos Airesu, to njihovi mediji sigurno nebi javili. Ovako, šteta.

VL
OB
-obrisani-
15:26 23.10.2009.

Možda biraju one koji ne nude guzicu svakome za skidanje gaća. Srbija npr ne ispunjava nikakve uvjete EU,ali brzim korakom ide ka cilju,jer se ne daju zaj......,kao mi,jer ako mi sami sebe pljujemo da bi se dodvorili inomoćnicima i time ne poštujemo sami sebe,kako možemo očekivati da nas drugi poštuju....Ovo je pljuska Hrvatskoj i pokazuje kako nas nitko više i ne doživljava kao ozbiljnu zemlju

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.