Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ništa od odštete

Arbitražni sud poništio odluku o izbacivanju Gorice iz prve lige

nk gorica
Martina Popovčić/Pixsell
01.10.2011.
u 22:08

Arbitražni sud HNS poništio je odluku o izbacivanju Gorice iz prve lige. Odluka izvršnog odbora od 20. lipnja poništena je čak 87 dana nakon žalbe

U Goricu je iz HNS-a stigao dopis sljedećeg sadržaja:

Arbitražni sud daje za pravo podnositelju žalbe te se ukida ranije donesena odluka o oduzimanju licencije. O odšteti Arbitražni sud ne može raspravljati. Kako je do današnjeg dana prošlo više od 30 dana od roka u kojem se na odluku Žalbenog tijela žalba mogla podnijeti, Arbitražni sud neće raspravljati o nadoknadi.

Tražena odšteta bila je 25 milijuna kuna. Predsjednik Gorice Nenad Črnko najavio je sjednicu kluba u ponedjeljak.

Ključne riječi

Komentara 12

VE
Velikogoričan56
07:54 02.10.2011.

Da,tocno, mafija je odigrala svoje, vjerojatno postoji jos koji pravni lijek, a Gorica ce vjerojatno opet osvojiti prvo mjesto i uci u prvu ligu sljedece godine, a do tada napraviti te semafore da ne igube licencu opet.

DH
dalibor.hren
09:05 02.10.2011.

Treba raspustiti mafiju iz Nogometnog saveza, a bogami i arbitražni \"expres\" sud.

ZM
zmaj5
22:58 01.10.2011.

Za nepovjerovati.Nikom ništa,zahebali ih,izborili prvu ligu,a onda ih lijepo vratili u drugu i pojeo vuk magare.Ma ludilo,nema žalbe, nema odštete,drugim rijećima nabijte si rješenje u šup...,jadno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije