Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stolnoteniski turnir WTT Contender

Arapović ušla u glavni turnir, Kojić nije uspio

Stolnotenisač Tomislav Frane Kojić nastupat će na Olimpijskim igrama u Tokiju u ekipnoj konkurenciji
Igor Kralj/PIXSELL
17.06.2022.
u 12:03

U 4. kolu kvalifikacija našeg je predstavnika svladao Nijemac Walther s 3:2. Frane je odlično započeo i poveo s 2:0 u setovima, no Nijemac se uspio vratiti i u odlučujućem setu bio je s(p)retniji.

Hana Arapović izborila je ulazak u glavni ždrijeb stolnoteniskog turnira WTT Contender u Zagrebu. U odlučujućem kvalifikacijskom susretu pobijedila je Indijku Mukherjee s 3:1 i ušla među 32 najbolje stolnotenisačice. Osim u prvom setu, većinu meča kontrolirala je igru i zasluženo ide dalje. Uoči turnira nije bila od velikih riječi istaknuvši da je nastup na tom turniru za nju novo iskustvo i da nema velikih očekivanja, ali u četiri meča pokazala je i dokazala kvalitetu i snagu. Korak do ulaska u glavni ždrijeb bio je i Frane Kojić.

U 4. kolu kvalifikacija našeg je predstavnika svladao Nijemac Walther s 3:2. Frane je odlično započeo i poveo s 2:0 u setovima, no Nijemac se uspio vratiti i u odlučujućem setu bio je s(p)retniji. Tijekom petog seta, pri vodstvu Walthera 6:2, Kojić je izgubio živce i iskalio bijes bacivši reket u ogradu, no uzme li se u obzir da se jedno vrijeme borio s ozljedom ruke, unatoč porazu treba mu čestitati na igri u četiri kvalifikacijska meča. U parovima su na korak do glavnog ždrijeba bile i Jazbec i Malobabić koje su u 2. kolu kvalifikacija izgubile od Francuskinja Mostafavi i Zarif s 0:3. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije