Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Aragones traži odgovore protiv Hrvatske

sp-argones-txt.jpg
import
06.06.2006.
u 18:53

ŽENEVA - Izbornik španjolske nogometne reprezentacije Luis Aragones iskoristit će utakmicu protiv Hrvatske kako bi razriješio posljednje dvojbe uoči početka World Cupa.

Aragones još uvijek nije donio odluku tko će zauzti mjesta u veznoj liniji - David Albelda, Marcos Senna, Xabi Alonso, Andres Iniesta ili Xavi. Stratega "Crvene furije" muči i koju dvojicu napadača gurnuti u vatru, trenutačno su najbliži sastavu Raul i Fernando Torres, no u odličnoj formi igra i Jose Antonio Reyes, te David Villa.

"Na utakmici protiv Hrvatske isprobat ću još nekoliko varijanti prije donošenja konačne odluke," kazao je Aragones.

U susretu s hrvatskom reprezentacijom, Aragones će na vratima testirati Santiaga Canizares, dok će u drugom poluvremenu braniti Pepe Reina. Mjesto u momčadi dobiti će i posve oporavljeni branič Michel Salgado, dok će u zadnjem redu zaigrati Carlos Marchena i Juanito Gutierrez. Na poziciji lijevog braniča debitirat će a Mariano Pernia, koji se pridružio reprezentaciji prošlog tjedna nako što se ozlijedio Asier del Horno.

"Mnogo očekujem od utakmice protiv Hrvatske. Ovo je posljednji trenutak za dobivanje odgovora," dodao je španjolski izbornik.

(Hina)

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije