Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POMOĆNI TRENER PREUZEO

Aragones odbio Sevillinu klupu

Sevilla
Reuters
25.03.2010.
u 16:23

Nakon što su nastali problemi, a sporna je bila duljina ugovora, i Luis Aragones rekao svoje "ne" preuzimanju Sevilline klupe pa je posao ponuđen Antoniju Alvarezu Hiraldezu koji ga je prihvatio.

Aragones je, podsjetimo, Španjolsku odveo do naslova europskih prvaka 2008. godine, što je furiji bio prvi naslov nakon 44 godine čekanja. Ponuđen mu je posao do kraja sezone, no proslavljeni je stručnjak inzistirao i na sljedećoj pa su se strane u razgovoru razišle.

Dužnost privremenog trenera obnašat će nekadašnji Sevillin branič, a danas 55-godišnji znalac koji je imao ulogu pomoćnog trenera u klubu.

Dodajmo i da čak 62,5 posto anketiranih čitatelja Marce pogrešnim potezom smatra otkaz koji je klub uručio Manolu Jimenezu nakon remija (1-1) protiv posljednjeplasirane momčadi Primere, Xereza.

Sevilla, koja pet utakmica u prvenstvu nikoga nije pobijedila, i dalje drži peto mjesto ljestvice. U 28 kola skupili su 45 bodova, odnosno 26 manje od vodećih Real Madrida i Barcelone.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije