Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 151
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEMORALNO
Povratak na članak

Apsurd: Dobit će milijune zato što neće u Ligu prvaka


Borussija (D) sklopila je policu koja će im se isplatiti jer neće igrati Ligu prvaka

Komentari 5

MA
MagnusJohnson
13:53 24.04.2015.

Novinarska logika stvarno nema granica....brutala.....Klopp je sedam godina u Dortmundu, donio im dva naslova prvaka Njemačke, igrali su finale Lige prvaka i onda se novinar iščuđava što ga klub nije otpustio usred sezone. Presmiješno, da se čovjek zapita, poznaje li u ovom listu uopće netko nogomet.

VL
MA
MagnusJohnson
13:54 24.04.2015.

Da, i još kažu "nemoralno".....hahahaha....da mi je samo znati iz kojeg je razloga ovo nemoralno....presmiješno novinarstvo.

VL
KR
krusty
16:09 24.04.2015.

Jedini "apsurd" u cijeloj price je sto osoba, koja napise ovakav clanak, se smije zvati novinar!

VL
BA
balic
14:00 24.04.2015.

Nema tu nista nemoralnog ako s eosiguranje upustilo u takav ugovor sta je tu nemoralno.Nemoralno bi bilo a se Marko Reus osigura za upravljanje autom bez vozacke dozvole bez koje je do sad dva puta uhvacen i kazneno prijavljen.

VL
BL
Blender
16:05 24.04.2015.

Nije nemoralno vec pokazuje koliko je ovaj svijet izkvaren i neposten!!!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.