Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KK Split

Anzulović: Želimo nastaviti pozitivnim nizom

KK Split
Foto: Sanjin Strukić/Pixsell
05.10.2018.
u 14:20

U subotu u 18 u Košarkaškom centru "Dražen Petrović" Split gostuje kod Hermes Analitice

"Žuti" nastavljaju svoje tjedno putovanje, nakon Beograda i pobjede protiv Dynamica u 2. kolu Druge ABA lige momčad se preselila u Zagreb.

U subotu u 18 u Košarkaškom centru "Dražen Petrović" Split gostuje kod Hermes Analitice. Trener Vladimir Anzulović iznio je svoje dojmove o dvoboju 1. kola HT Premijer lige.  

>> Pogledajte kako su mladi košarkaši nakon osvojenog zlata zapjevali Lijepu našu u Novom Sadu

- Prvo kolo je uvijek nezgodno, respektiramo Hermes koji se pojačao s nekoliko iskusnih i kvalitetnih igrača kakvi su Vlaić, Krapić, Babić, Rogić i Samac, tu su starosjedioci Svoboda i Garafolić. Međutim, nama je jasno da ako želimo nastaviti s ovim pozitivnim nizom s početka sezone moramo dati sve od sebe i ne bježati od toga da idemo na pobjedu - rekao je Anzulović i dodao:

- Raspoloženje u momčadi je dobro, takvo je od samog početka priprema, dobro smo trenirali što mi je izuzetno bitno tako da spremni čekamo dvoboj s Hermes Analiticom. Ma, mogu ja sada puno pričati o dobroj atmosferi i o svemu lijepom, ali to momčad treba pokazati na terenu.

Komentara 1

DU
Deleted user
15:06 05.10.2018.

To je strašno! Sad već igraju i u drugoj jugoligi. Mislio sam da je juga propala. Jadna li si Hrvatska sa svojim jugonostalgičarima

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije