Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Orange Bowl

Antonio Voljavec preko Amerikanca do polufinala

Teniska loptica
Foto: Sanjin Strukić/Pixsell
18.12.2018.
u 00:28

Antonio je stigao do polufinala konkurencije do 12 godina nakon što je sa 6:3, 6:3 pobijedio Amerikanca kineskog podrijetla Quanga Duonga, petog nositelja

Antonio Voljavec, 12-godišnji tenisač iz Ponikava, opravdao je ulogu trećeg nositelja na ovogodišnjem Orange Bowlu, neslužbenom svjetskom prvenstvu za mlađe uzraste.

Antonio je stigao do polufinala konkurencije do 12 godina nakon što je sa 6:3, 6:3 pobijedio Amerikanca kineskog podrijetla Quanga Duonga, petog nositelja.

Za finale će se boriti protiv još jednog Amerikanca - Rudyja Quana, prvog nositelja. Među dvije godine starijim natjecateljima Mili Poljičak nije uspio slijediti Antonija. Bolji od njega u četvrtfinalu bio je Amerikanac Bruno Kuzuhara, drugi nositelj, sa 6:4, 6:2.

Od hrvatskih tenisača Orange Bowl su osvajali Bruno Orešar i Borna Devald.

>> Pogledajte video: doček teniske reprezentacije na Trgu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije